El Cd'E Manresa presenta el berguedà Joan Fígols «Joanet» com a nova incorporació

Prové del CE Berga, de Segona Catalana

Redacció
20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 11:47h
Sergi Gómez, gerent de Zabala gestió d'immobles, amb el nou jugador blanc-i-vermell, Joanet
Sergi Gómez, gerent de Zabala gestió d'immobles, amb el nou jugador blanc-i-vermell, Joanet | Cd'EM
Aquest dilluns, a la seu de Zabala Gestió d'Immobles de Manresa, el Centre d'Esports Manresa ha presentat el berguedà Joan Fígols Cruet Joanet com a nou jugador del primer equip. Es tracta d'un jugador ofensiu, que pot jugar per banda o qualsevol lloc de punta i que arriba del CE Berga.

L'acte ha comptat amb la presència de Sergi Gómez, gerent de Zabala; Xavi Ribera, director esportiu del club; Jordi Porcel, cap de l'àrea comercial, i Joan Expósito, aficionat del club.

Les primeres declaracions del nou jugador manresà han estat per dir que "estic molt content. L'equip està bé, estem treballant fort i aquesta temporada, per mi, és molt bona. Ho donaré tot per l'equip i pel club". Sobre el canvi que suposa saltar dues categories (el Berga milita a 2a Catalana), ha comentat que "és una il·lusió molt gran, un nou repte. S'ha aprofitar"
 
Joan Figols Cruet Joanet que s'entrena amb el club des de l'inici de la pretemporada, ha assegurat que "tenia l'esperança de quedar-me. Ho he donat tot als entrenaments i ara toca seguir".