Tallen el tram entre la plaça Viladomat i Lluís Millet per posar-hi asfalt

Les afectacions del trànsit al Vall tindran lloc dilluns i dimarts, i el primer dia també hi haurà alteracions a la plaça de les Fonts

per Redacció , 8 de març de 2015 a les 18:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tram d'obres al Vall de Berga Foto: Aida Morales


Aquest dilluns i dimarts 9 i 10 de març, la part baixa del Vall de Berga estarà tallada per tasques de fressa i asfalt a la plaça Viladomat i al passeig de la Indústria, fins a la cruïlla amb Lluís Millet. D'altra banda, en aquest tram també estarà prohibit estacionar. 


Segons l'Ajuntament de Berga, a més, també hi haurà afectacions del trànsit dilluns a la plaça de les Fonts. Aquestes tindran lloc entre les 8.00 del matí i les 13.00 hores, a causa del rodatge d'un videoclip. Per aquest motiu, no es podrà accedir a aquesta zona ni utilitzar-ne la càrrega i descàrrega, i els veïns de la plaça de les Fonts i del carrer Verdaguer hauran de sortir de la zona fent-ho en sentit contrari al de la circulació habitual. Totes aquestes modificacions estaran degudament senyalitzades i, pel que fa als vehicles en direcció al carrer Ciutat, no hi haurà restriccions.

 

Participació