La Formatjazz de Borredà combina la bona música amb un tast de formatges de Portugal

L'activitat arriba a la novena edició i tindrà lloc a partir de les 9 de la nit a la plaça de l'Església

Redacció
14 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:24h
El Formatjazz combina la degustació de formatges amb música (arxiu).
El Formatjazz combina la degustació de formatges amb música (arxiu). | Pere Gendrau
Borredà és avui l'escenari d'una nova edició del Formatjazz. Enguany, aquesta cita que combina música i gastronomia aposta per la música de Gerardo Nieto Organ - Izing amb Gerard Nieto, Kike Angulo, Nil Villà i Miquel Binarés. La degustació d'enguany comptarà amb formatges de Portugal. Aquest 2019 la proposta arriba a la novena edició plena de vida i amb l'expectativa de tornar a aconseguir l'èxit de públic de les vegades anteriors. 

L'activitat està organitzada per Formatges La Bauma i Toni Chueca, en col·laboració amb l'Ajuntament de Borredà i tindrà lloc a partir de les 9 de la nit a la plaça de l'Església d'aquesta població de l'alt Berguedà. 

La primera edició del FormatJazz va ser amb formatges francesos, arran de la connexió que el Berguedà tenia amb la regió de l'Arieja. Més endavant, la mostra es va diversificar, portant formatges de Gran Bretanya el 2012, Itàlia el 2013, Suïssa el 2014, Galícia, Astúries i Cantàbria el 2015, Irlanda el 2016, i altre cop França amb protagonisme dels formatges d'Auvèrgne. El 2018 els formatges que s'hi van poder tastar procedien d'Extremadura, i els d'enguany, acompanyats de pa, fruita i una copa de vi, venen del veí país de Portugal. El preu del FormatJazz és de 13 euros i cal reserva prèvia. 

 
Arxivat a