El Trail al Bosc s'uneix a la lluita contra el càncer

El JAB i l'Ajuntament de Vilada cediran el 100% dels beneficis de l'activitat al col·lectiu "Sense Por", que col·labora amb la causa de l'Arlet, una nena afectada per un neuroblastoma

Redacció
14 d'agost del 2019
Actualitzat el 15 d'agost a la 13:27h
Material promocional del Trail al Bosc que se celebrarà el diumenge 8 de setembre.
Material promocional del Trail al Bosc que se celebrarà el diumenge 8 de setembre. | Cedida
El Club Joves Atletes Berga (JAB) i l'Ajuntament de Vilada cediran a l'entitat "Sense Por" el 100% dels beneficis obtinguts durant el Trail al Bosc, un esdeveniment esportiu en forma de cursa i caminada que enguany tindrà lloc el proper 8 de setembre. 

"Sense Por" és un col·lectiu solidari format per un grup d'amigues que focalitza la seva actual lluita i els seus esforços en la recaptació de fons per ajudar l'Arlet, una nena de cinc anys diagnosticada d'una malaltia minoritària anomenada neuroblastoma, un tumor que afecta la glàndula suprarenal. 

El "Trail al Bosc" és una prova esportiva que consta d'una cursa de muntanya de 10 quilòmetres, d'una caminada de 5 quilòmetres i d'una cursa infantil. L'inici de les proves serà a dos quarts de 10 del matí del diumenge 8 de setembre i les inscripcions encara estan obertes.  El cost és d'11 euros per als participants estàndard i de 7 euros per als socis del JAB. L'esdeveniment s'emmarca cada any en el programa d'activitats del Pep Fest d'homenatge a Pep Isanta, el jove assassinat durant la Patum de l'any 2005.