Un ferit greu i dos menys greus en un xoc frontal entre un tot terreny i un turisme a la C-16 a Berga

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa

14 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:47h
Imatge del lloc on s'ha produït l'accident.
Imatge del lloc on s'ha produït l'accident. | Pilar Màrquez Ambròs
Una persona ha resultat ferida greu i dues han sofert lesions de caràcter menys greu en un accident que aquesta tarda ha obligat a tallar la C-16 en els dos sentits de la marxa. El sinistre ha tingut lloc cap a tres quarts de tres al quilòmetre 97,5 de la carretera, quan dos vehicles han xocat frontalment. L'accident s'ha registrat en el punt on acaba el desdoblament de l'Eix del Llobregat, a la corba que hi ha entre el càmping i l'entrada centre de la ciutat, per causes que encara es desconeixen. 

En el xoc frontal han resultat ferides tres persones, dues de les quals han hagut de ser excarcerades de dins dels vehicles. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, el ferit greu ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Una ambulància ha traslladat també les dues persones de consideració menys greu a l'Hospital Sant Bernabé de Berga. 
 
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra.
 
En el tram afectat s'han fet desviaments cap a l'interior de la ciutat de Berga durant més d'una hora. Hores d'ara el trànsit està normalitzat. 
Arxivat a