La Senyora Tomasa, Al Rescat i Antídot actuaran a la Festa Major de Vilada

Tots els actes, exceptuant el sopar del divendres, són gratuïts

14 d'agost del 2019
Actualitzat a les 11:36h
La Senyora Tomasa actuarà avui a Vilada.
La Senyora Tomasa actuarà avui a Vilada. | Promocional
Vilada se submergeix aquests dies en el gruix d'actes de la seva Festa Major d'Estiu que ja fa dies que ofereix activitats a petits i grans. La Senyora Tomasa, Al Rescat, Antídot Ska Band i Dj Kutal seran els protagonistes del concert que se celebra aquest dimecres 14 al vespre al Camp de Futbol i que s'espera que sigui una de les propostes més concorregudes d'una celebració que presenta opcions per a tots els gustos. 

Un dels plats forts de la nit serà la Senyora Tomasa, un grup de música barceloní, la base del qual es fonamenta en la fusió d'estils que oscil·len entre l'arrel de la música llatinoamericana i l'electrònica, però Al Rescat i Antídot també prometen no deixar indiferent a un públic heterogeni, de ben segur amb ganes de passar-s'ho bé. "La festa major consolida actes que han funcionat bé en anteriors edicions però també hi ha noves propostes", ha explicat l'alcalde de Vilada, Quim Espelt. En aquest sentit, es continua donant pes al concert d'aquest dimecres que els últims anys ja havia portat fins a Vilada grups potents com Brams i Strombers. 

A les 7 de la tarda d'avui hi haurà també cercavila amb els Gegants de Vilada, amb sortida des del Local Cultural. 

La data del 15 d'agost, al bell mig del mes estiuenc per excel·lència, concentra un bon grapat de celebracions festives. A Vilada aquest dijous s'instal·laran inflables durant tot el dia al parc dels Gronxadors i se celebrarà el mercat artesanal. El programa d'actes de la jornada festiva s'encetarà a les 11 del matí amb missa i en acabar hi haurà benedicció de vehicles a la plaça de l'Església. Tot seguit, es farà un concurs de paelles al parc dels Gronxadors, punt neuràlgic de moltes de les altres activitats de la festa. 

A les 10 del vespre d'aquest dijous, hi haurà Havaneres amb Neus Mar, i rom cremat per a tothom, en el mateix emplaçament. 
 
Divendres 16 d'agost serà el torn d'un taller d'Instagram per a principiants al Casal Pirinenc, a les 11 del matí, i del Torneig de Botifarra al bar l'Arç, a les 4 de la tarda. 

En aquest cas, a les 9 del vespre hi haurà sopar popular als Pins del Metge i en acabar concert. La venda de tiquets es durà a terme als establiments habituals. 
 
El dissabte 17 es farà una ruta amb BTT infantil pels Pins del Metge, durant el matí, i a la tarda, hi haurà Gimcana i Holifest a la zona esportiva. També se celebrarà un partit de futbol de solters contra casats. Seguidament, s'oferirà una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Maleïda 1882" al parc dels Gronxadors. Tots els actes, exceptuant el sopar del divendres, són gratuïts. 
Arxivat a