Jazz i guitarra, a les Passejades Musicals dels Jardins Artigas

L'inigualable entorn de la Pobla de Lillet es tornarà a omplir de música els propers 14 i 15 d'agost amb Edu Cabello Trío i Maria Ribera Gibal

13 d'agost del 2019
Actualitzat a les 20:28h
Edu Cabello Trío i Maria Ribera Gibal actuaran a la Pobla de Lillet.
Edu Cabello Trío i Maria Ribera Gibal actuaran a la Pobla de Lillet. | Promocional

Edu Cabello Trío i Maria Ribera Gibal actuaran a la Pobla de Lillet. Foto: Promocional


L'inigualable entorn dels Jardins Artigas de la Pobla de Lillet es tornarà a omplir de música i màgia els propers 14 i 15 d'agost en una nova edició de les passejades musicals. Un any més, els sons del paisatge i dels artistes protagonitzaran aquesta cita imprescindible dels estius a l'alt Berguedà. L'entorn ideat per Antoni Gaudí permetrà al públic fer una passejada de capvespre per un dels patrimonis culturals més importants de la comarca a redós del riu Llobregat, i alhora gaudir de destacades actuacions musicals en una nova edició de les Passejades Musicals que organitza cada estiu l'Ajuntament de la Pobla de Lillet.

Enguany, el certamen compta amb l'actuació d'Edu Cabello Trío, saxofonista de jazz que interpretarà temes de composició pròpia i estàndards de jazz, dimecres 14 d'agost a partir de les 8 del vespre. També es podrà gaudir del talent de Maria Ribera Gibal, guitarrista nascuda a Guissona i doctora en història de l'art, que ha realitzat una tesi sobre la guitarra i Emili Pujol, dijous 15 d'agost, també a partir de les 8 del vespre. Un cop acabades les actuacions, aquest any, hi haurà servei de copes i música per a tots els assistents.

Per ambdós concerts hi haurà servei de tren gratuït des de l'apartador de la Pobla Centre, amb sortida a les 19.20 i a les 19.50 hores, i tornada assegurada en finalitzar el concert.

El preu de cada concert és de 10 euros i l'abonament de dos dies costa 15 euros. 






 
Arxivat a