1 de 10
Municipis

Gironella renova onze parcs infantils municipals

El pla de renovació dels parcs infantils era una de les grans inversions aprovades en el pressupost 2019, amb una partida de 108.900 euros

Les actuacions permetran millorar la seguretat dels parcs infantils. | Aj.Gironella
per NacióBerguedà, 12 d'agost de 2019 a les 11:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest estiu l'Ajuntament de Gironella ha iniciat la renovació dels parcs infantils municipals, tant de les superfícies com dels elements de joc, per millorar-ne la seguretat.
 
L’actuació inclou la renovació de 5 gronxadors, 7 tobogans, 9 elements amb molles, 1 escalada, i 2 tobogans + escalada, i la col·locació de 900 metres quadrats de cautxú. A més, a la plaça de l'Estació, es recupera un sorral, i s'hi instal·laran un total de 10 elements de joc. Part d'aquests elements van estar escollits pel Consell d'infants del municipi, que van decidir incloure una tirolina, un gronxador niu, una piràmide d'escalada, un llit elàstic i un tobogan.
 
La renovació dels parcs serà progressiva, i està previst que s'allargui fins a finals de setembre. Divendres 9 d'agost s’obrirà el parc de la plaça de l'Església, i dijous 15 el de la plaça de l'Estació. El regidor de la Via Pública, Josep Camps, explica que el projecte ja fa mesos que està en marxa, i destaca que permet millorar la seguretat dels parcs infantils i renovar alguns elements que presentaven desperfectes, responent així a algunes queixes i suggeriments dels gironellencs.
 
Les obres de millora afecten una superfície de més 900 metres quadrats, inclouen el parc de Cap del Pla, la Font del Paco, Cal Blau, plaça de l'Església, Font de l'Ermita, plaça de la Vinya, Cal Bassacs, Cal Ramons, Font dels Tórracs, Viladomiu Vell, Viladomiu Nou i plaça de l’Estació.

El pla de renovació dels parcs infantils era una de les grans inversions aprovades en el pressupost 2019, amb una partida de 108.900 euros.

 

Participació