La Festa Major de Guardiola de Berguedà aposta per la música i les activitats familiars

L'Arts Symphoni Ensemble tanca aquesta nit les Nits Musicals

09 d'agost del 2019
Actualitzat a les 22:12h
La música protagonitza la Festa Major de Guardiola.
La música protagonitza la Festa Major de Guardiola. | Turisme Guardiola de Berguedà

La música protagonitza la Festa Major de Guardiola. Foto: Turisme Guardiola de Berguedà


Guardiola de Berguedà ha donat aquesta tarda el tret de sortida al gruix d'actes de la seva festa major que una aposta molt important per la música i les activitats per a tots els públics. El pregó d'enguany ha anat a càrrec del periodista guardiolenc Jordi Pons, cap d'informació política de TV3, mentre que aquesta nit Arts Symphony Ensemble clourà les Nits Musicals al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà. Els més joves seran també els protagonistes de la nit de divendres de festa grossa amb un corretasques i el concert del grup La Banda del Coche. Dj Morde tancarà la festa de matinada.

L'aposta musical s'estendrà durant tot el cap de setmana. L'Orquestra Costa Blava oferirà dissabte el concert de festa major i el ball del vespre i nit. A més, les sardanes que es faran al monestir de Sant Llorenç després de la tradicional missa del migdia de demà aniran igualment a càrrec de la Cobla Costa Blava. 

Dissabte, la jornada començarà amb la quinzena Fira del Col·leccionisme i la trobada de plaques de cava i de taps de Corona, a la Llar del Pensionista. Durant el dia, hi haurà activitats per a tots els gustos. Hi haurà activitats lúdiques i esportives com la novena pujada ciclista de Guardiola al Coll de Subirana o l'espectacle familiar Rum Rum amb la companyia Xip Xap. Diumenge, entre altres, hi haurà la 20a Trobada de Puntaires, el partit de futbol de festa major CCR Alt Berguedà - Pradenc, i més apostes familiars com el concert amb El Kiwi i la Tropical Band i el musical El Petit Príncep, a càrrec de la companyia local Els Comediastres.

"Hi ha força actes infantils i aquest any hem apostat per contractar l'orquesta Costa Blava que suposa també un esforç per l'ajuntament. A més, tenim Arts Symphoni Ensemble que tanca les Nits Musicals i que són molt bons", ha explicat l'alcalde Josep Lara. El regidor de Festes, Marc Sensada, ha subratllat que aquest 2019 s'ha incrementat la qualitat de les formacions musicals que actuen al municipi al llarg del cap de setmana. L'Ajuntament de Guardiola de Berga havia programat enguany castell de focs per a la nit de dissabte però finalment ho ha hagut d'anul·lar a causa de les elevades temperatures i d'acord amb l'activació del nivell 2 del Pla Alfa de risc d'incendis forestals. 

La festa acabarà dilluns amb cantada d'havaneres amb el grup la Ribera.

Consulta els horaris i tota la programació de la Festa Major de Guardiola de Berguedà. 
Arxivat a