La berguedana Àneu Ferrer aconsegueix tres medalles a l'estatal júnior de natació

L'esportista començarà aviat una nova etapa al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès després d'haver aconseguit una beca del Consell Català de l'Esport

08 d'agost del 2019
Actualitzat a les 22:18h
Àneu Ferrer (al centre) amb companys del CN Vic durant els estatals de natació.
Àneu Ferrer (al centre) amb companys del CN Vic durant els estatals de natació. | CN VIC ETB
La berguedana Àneu Ferrer (CN Vic-ETB) s'ha endut tres medalles de bronze al Campionat d'Espanya Júnior de Natació que s'ha disputat a les instal·lacions del CN Terrassa. Els bons resultats arriben després de la brillant actuació de Ferrer als Campionats de Catalunya el mes de juliol passat on va aconseguir un total de set medalles. 

A Terrassa, Àneu Ferrer ha estat tercera en els 200 metres papallona amb un temps de 2'18"59. Així mateix, ha aconseguit medalla de bronze als 200 metres esquena amb un temps de 2'16"24 i als 100 metres esquena amb un temps d'1'03"93. En les tres proves, la berguedana ha aconseguit millorar les seves marques personals. En 100 metres papallona ha acabat en cinquè lloc amb un temps d'1'04"04. L'esportista començarà aviat una nova etapa al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès després d'haver aconseguit una beca del Consell Català de l'Esport gràcies a una boníssima trajectòria.