L'Handbol Berga, nou col·laborador del col·lectiu solidari «Sense por»

Es tracta d'una entitat que focalitza la seva iniciativa actual i els seus esforços en la recaptació de fons per ajudar a l'Arlet i a la seva família, un cas de càncer infantil que colpeix la comarca

Redacció
08 d'agost del 2019
El president de l'Handbol Berga, Marc Pons, i la tresorera de 'Sense Por' Mireia Altimiras.
El president de l'Handbol Berga, Marc Pons, i la tresorera de 'Sense Por' Mireia Altimiras. | Hèctor Aranda
L'Handbol Berga ha definit aquesta setmana una proposta per fer efectiva la seva col·laboració amb el col·lectiu "Sense Por", que focalitza la seva iniciativa actual i els seus esforços en la recaptació de fons per ajudar a l'Arlet i a la seva família, un cas de càncer infantil que colpeix la comarca.

La proposta de col·laboració de l'Handbol Berga contempla un pla d'acció amb diferents aportacions a l'entitat per un període de dos anys. Per una banda, segons fonts de la directiva, se cedirà un 10 % de les recaptacions d'esdeveniments socials que fa el club i totes les paneres que es fan durant els partits, i se'n destinarà una, exclusivament, en benefici de l'entitat sense ànim de lucre.

L'Handbol Berga oferirà, a més, habilitar un espai per la venda de marxandatge durant els partits i farà una aportació econòmica a l'entitat de 200 euros anuals. 
 
El club cedirà un espai a la dessuadora de l'equip pel logo de l'associació, i també farà difusió en les seves xarxes socials de les activitats i iniciatives que es duguin a terme per part de l'entitat.