Més d'un centenar de corredors gaudeixen de la 28a Cursa Popular de Bagà

Guillem Fernández ha guanyat la cursa llarga, de 8,1 quilòmetres, amb un temps de 30 minuts i 1 segon i Núria Cascante ha estat la primera fèmina amb un temps de 34 minuts

Redacció
05 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:36h
Atletes a la sortida de la 28a Cursa Popular de Bagà.
Atletes a la sortida de la 28a Cursa Popular de Bagà. | Amics de l'Atletisme de Bagà
Més d’un centenar de persones han participat aquest diumenge a la 28a Cursa Popular de Bagà coincidint amb la Festa Major de la vila. Tot i ser un dia calorós, els participants han pogut evitar situacions de calor extrema tenint en compte que una part important de la cursa transcorre per la Via del Nicolau del Berguedà, on hi ha moltes ombres. 

Guillem Fernández, del JAB Berga, ha guanyat la cursa llarga, de 8,1 quilòmetres, amb un temps de 30 minuts i 1 segon i Núria Cascante, també del JAB Berga, ha estat la primera fèmina amb un temps de 34 minuts. Entre els millors de la classificació general masculina, Jordi Vilà Mora (Clan Vilà Runners) ha quedat segon amb un temps de 30 minuts i 45 segons i Antoni Puig Izquierdo (Atletisme Bagà) ha aconseguit la tercera posició amb un temps de 30 minuts i 55 segons. Per darrere de Núria Cascante, en la classificació femenina, s'hi han situat Eva Palma (UA Barberà) amb un temps de 36 minuts i 14 segons, i Montserrat Cinca Pato (Atlètic Sant Boi) amb un temps de 40 minuts i 32 segons. 

La cursa, organitzada per Amics de l'Atletisme de Bagà, disposava de diferents llargades segons l'edat dels participants. És a dir, a més de la cursa llarga on atletes d'arreu de Catalunya s'han disputat un lloc a la classificació, hi han pogut participar esportistes de categories inferiors (cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i minibenjamí) que han completat distàncies d'entre 6,1 quilòmetres i 600 metres, segons la categoria. 

Consulta la classificació final de la 28a Cursa Popular de Bagà.
 

Sortida dels corredors de categories inferiors. Foto: Amics de l'Atletisme de Bagà