Judit Franch, nova presidenta dels Mountain Runners del Berguedà

El nou equip directiu està format exclusivament per dones, quelcom gens habitual en un club esportiu d'aquestes característiques

05 d'agost del 2019
Actualitzat el 06 d'agost a les 8:26h
L'esportista Judit Franch és la nova presidenta dels Mountain Runners del Berguedà.
L'esportista Judit Franch és la nova presidenta dels Mountain Runners del Berguedà. | Cedida
L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà ha celebrat la seva assemblea general aquest dissabte. La trobada de socis i sòcies, entre d’altres coses, ha servit per renovar la junta directiva del club. Amb una única candidatura, de consens i aprovada per unanimitat dels associats assistents a la trobada, Jordi Massaguer passa el relleu de la presidència dels Mountain Runners del Berguedà a Judit Franch, reconeguda corredora berguedana especialista en curses d'ultra distància fa anys que està vinculada al club.

Judit Franch, acompanyada per Dolors Rego com a secretària i Anna E. Puig com a Tresorera de l'entitat, i amb Elisabeth Cortina i Anna Aguilar a les vocalies, conformaran la nova junta directiva de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, un equip directiu format exclusivament per dones, cosa gens habitual en un club esportiu d'aquestes característiques.
 
Durant l’assemblea general, la nova presidenta dels Mountain Runners del Berguedà ha exposat als assistents que la voluntat d'aquest nou equip de treball és "fer club" i "integrar el màxim de socis i sòcies que, repartits en diferents comissions de treball, vulguin i puguin aportar el seu granet de sorra per mantenir i continuar fent funcionar l'engranatge d¡'aquesta associació esportiva que compta amb 700 socis i amb projectes tant engrescadors com l’Escola Trail, l’Escola d’Esquí de Muntanya o l'organització de la marató de muntanya de Berga, coneguda com a Berga Trail".