1 de 10
empresariat

La Cambra ratifica l'empresari Joan Boix com a president de la delegació del Berguedà

Nascut el 1954, és cofundador i conseller delegat de Serradora Boix

Joan Boix, conseller delegat de la Serradora Boix (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 5 d'agost de 2019 a les 14:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra de Comerç Barcelona ha ratificat l'empresari Joan Boix com a president de la delegació del Berguedà. Nascut el 1954, Joan Boix és cofundador i conseller delegat de Serradora Boix, companyia amb seu a Puig-Reig dedicada a la primera transformació de la fusta per embalatge industrial.

El ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat, en la primera sessió ordinària del mandat, sota presidència de Joan Canadell, el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions, així com també la ratificació dels membres que continuen en el càrrec. La Cambra ha iniciat així el procés de renovació dels òrgans de la Cambra a les delegacions. Un procés que es preveu que finalitzi en els propers mesos.

 
En la delegació berguedà, Joan Boix (Serradora Boix SL) continua en el càrrec de president. Així mateix, Meritxell Torrentó (Agroviver SL), Mireia Altimiras (Climent 1890 SL), Francesc Vilalta (Pinesvi Pintures SL), Joan Ricart (Ballarà SL), Jordi Badia (la Cabana Berga SL), Anna Romera (Grup Català de Treball ETT SL), Núria Cinca (Tesi Industrial Europa SL) s'estrenen en les vocalies del consell de delegació. I Xavier Gual (Gual Steel SL) i Josep Maria Serarols (Ballús SA) - que és president de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) - són ratificats també com a vocals de l'òrgan. 
 
El Consell de la Delegació està constituït per fins a un màxim de 10 vocals, establerts a municipis de l'àmbit territorial de la delegació corresponent. La designació dels membres correspon al Ple de Cambra, a proposta del seu Comitè Executiu. D'entre ells, el president del Consell de la delegació és nomenat pel president de la Cambra de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s'exerceix fins a la propera renovació del ple (o abans per cessament anticipat).

 

Participació