Aura Coronado revalida el títol de campiona d’Espanya de GS en alpí en línia

La berguedana lidera la Lliga Catalana de la categoria U15 de la disciplina d'alpí en línia

Redacció
01 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:25h
Aura Coronado, campiona d'Espanya de GS en Alpí en Línia.
Aura Coronado, campiona d'Espanya de GS en Alpí en Línia. | Cedida
La berguedana Aura Coronado ha revalidat el títol de campiona d'Espanya de Gegant (GS) d'alpí en linia amb què s'havia coronat ja la temporada passada. El passat cap de setmana, Coronado va demostrar el seu bon estat de forma als Campionats d'Espanya de la modalitat de Gegant (GS) a Béjar (Salamanca) on va consolidar el seu títol de campiona d'Espanya tot proclamant-se guanyadora de les dues proves disputades. 

Després de la celebració dels World Roller Games, on la berguedana va competir amb la selecció espanyola, Aura Coronado es va proclamar, a més a més, a principi de mes, campiona de la primera fase de la Copa Espanya de la disciplina d'alpí en línia disputada a Berga. A hores d'ara, després de les dues primeres jornades, lidera també amb autoritat la classificació general de la Copa Espanya i de la Lliga Catalana de la categoria U15 d'alpí en línia. 

Per la seva  banda, el gironellenc Oleguer Selga s'ha penjat la medalla de bronze als Campionats d'Espanyaa la categoria U15 i en la prova disputada a Berga. 
 
La propera competició on participaran els dos corredors berguedans, serà al cinquè Trofeu Xamascada que es celebra la població de Villablino (Lleó). Aura Coronado participarà a la tercera Fase de Copa del Món amb la selecció espanyola i, amb el seu company, seran els representants berguedans als campionats d'Espanya de SL Paral·lel.