Tanca amb èxit l'onzena edició de l'Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores del Berguedà

La iniciativa ha aplegat un total de 14 participants, que es sumen als més de 200 alumnes de les edicions anteriors

Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:11h
Foto grup dels participants d'aquesta onzena edició.
Foto grup dels participants d'aquesta onzena edició. | ADBerguedà
L'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores ha tancat amb èxit la seva onzena edició de la mà de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Universitat de Manresa amb un total de 14 participants, que es sumen als més de 200 alumnes de les edicions anteriors.
 
Enguany, els estudiants s'han format durant una setmana intensiva en diversos aspectes sobre l’emprenedoria i l’empresa a través de classes magistrals i pràctiques, amb professors universitaris de la FUB. Els continguts de la formació han passat tot el procés de la creació d'un negoci. Des de com convertir la idea en negoci, màrqueting, diversos aspectes sobre el projecte, temes organitzatius, de competències i habilitats personals. 
 
L'acte de cloenda s’ha portat a terme avui divendres 12 de juliol a l'Hostal Emphasis de Casserres i ha conclòs amb una taula rodona amb altres emprenedors berguedans, com Oriol Baró, responsable de Liken Skis, Laia Andreu, d'onvaig.cat i Catalunya Experience, i Silvia Divins, del mateix Hostal Emphasis, que han aportat el seu bagatge empresarial i emprenedor.
 
Els alumnes de l'Escola d'Emprenedors estan treballant en projectes molt diversos que avui  han presentat a través d'una ronda de presentacions.  Aquests projectes tenen temàtiques molt diverses des d'activitats al medi natural, divulgació ambiental, tecnologia, elaboració de productes alimentaris, consultoria per empreses de turisme, activitats físiques i de l'esport, guiatge de muntanya, comerç, entre altres.
 
Actuacions com aquesta, juntament amb altres programes impulsats per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, com el Concurs d’Idees Emprenedores, el Mercat de Cooperatives Escolar, el Projecte Educatiu de Tecnologia Innovació i Treball (PETIT) posen de manifest, segons fonts responsable de l'ens, "la bona salut de l’emprenedoria i la innovació al Berguedà".