Tobogans gegants als carrers de Berga, la proposta de l'estiu dels botiguers

Els comerciants repartiran 8.000 tiquets entre els seus clients per participar de manera gratuïta en l'activitat, que tindrà lloc a la ciutat el 18, 19 i 20 de juliol de 5 a 8 de la tarda

11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 19:20h
Presentació de la iniciativa amb tobogans aquàtics que se tindrà lloc la setmana que ve.
Presentació de la iniciativa amb tobogans aquàtics que se tindrà lloc la setmana que ve. | Pilar Màrquez Ambròs
Berga Comercial col·locarà tobogans d'aigua gegants als carrers de la ciutat perquè grans i petits puguin refrescar-se. El president dels comerciants, Xavi Orcajo, ha explicat aquest dijous que les botigues i establiments de l'associació repartiran 8.000 tiquets entre els seus clients per participar de manera gratuïta en una activitat que tindrà lloc els propers 18, 19 i 20 de juliol de 5 a 8 de la tarda a diferents punts de la ciutat, i que s'organitza per dinamitzar els comerços i aportar una activitat diferent i ben estival a la ciutat els dies de més calor. 

Segons Xavi Orcajo, hi haurà dos tipus de tobogan, un d'aigua per als majors de 6 anys i un de dirigit als nens i nenes de 3 a 8 anys. En el cas dels més grans, es tracta d'un tobogan de 75 metres amb què es podrà baixar per tres punts diferents de la ciutat. El dia 18 el tobogan d'aigua serà al carrer Cervantes, el dia 19, a l'avinguda del Canal Industrial, i el dia 20 estarà situat a la ronda Queralt. "Berga Comercial és qui promociona aquesta activitat i qui repartirà els tiquets gratuïts als seus clients. Només falta que tothom tingui ganes de passar-s'ho molt bé, i que portin banyador i xancletes", ha destacat Xavi Orcajo. "No patiu, que hi ha aigua al final, i és fàcil de frenar", ha bromejat Orcajo. 

L'activitat lúdica compta amb la col·laboració logística de l'Ajuntament de Berga, si bé Berga Comercial ha estat qui s'ha fet càrrec del cost de la instal·lació dels tobogans, que seran instal·lats als carrers per l'empresa berguedana Players. Durant els tres dies que duri la proposta, hi haurà talls de trànsit als carrers on es col·locaran els tobogans i desviaments de la circulació per vies alternatives.
Arxivat a