Enxampen un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia i circulava sense una roda per la C-16

El conductor, que va donar 1,09 mg/l, va conduir uns 2 quilòmetres sense una roda

Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:55h
Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el passat 8 de juliol un home de 46 anys de nacionalitat espanyola i veí de Guardiola de Berguedà (Berguedà), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. També se'l va denunciar administrativament per conduir sense haver fet el curs de reeducació després d'haver tingut el permís de conduir suspès judicialment.
 
El passat 8 de juliol, pels volts de les nou del vespre, els mossos van rebre l'avís d’un conductor que acabava de veure un vehicle que circulava sense una roda per la carretera C-16, a l'altura del túnel de Guardiola de Berguedà.
 
Els agents van anar fins al lloc i van seguir les restes que el vehicle havia deixat a la via i, uns 2 quilòmetres després, el van localitzar estacionat al carrer Nou de Guardiola de Berguedà. Al lloc també van comprovar que havia col·lidit amb una furgoneta que estava aparcada al costat, ja que aquesta presentava diversos danys.
 
El conductor, que mostrava clars símptomes de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, va donar un resultat positiu d’1,09 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, una taxa que quadruplicava la màxima permesa.