La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, reprèn les visites a ajuntaments del Berguedà

S'ha entrevistat amb els nous alcaldes de Vilada i Sant Jaume de Frontanyà

Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:14h
La delegada del Govern, Alba Camps, amb l'alcalde de Vilada, Quim Espelt.
La delegada del Govern, Alba Camps, amb l'alcalde de Vilada, Quim Espelt. | Del. Govern
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquesta setmana a la comarca del Berguedà, visitant dos consistoris. Amb aquestes visites que ara inicia vol conèixer la nova composició dels ajuntaments, amb prioritat als que compten amb nou alcalde o nova alcaldessa.
 
Les visites que fa la delegada serveixen per donar a conèixer la feina i funció de la Generalitat al territori i per posar al servei dels municipis els serveis i tasques que s'ofereixen, alhora que recull les necessitats i preocupacions dels consistoris.
 
Els dos ajuntaments visitats fins al moment són Sant Jaume de Frontanyà i Vilada. En tots dos municipis la delegada ha pres nota de les necessitats en matèria de noves tecnologies, comunicacions, abastiment d'aigua, infraestructures, urbanisme i promoció que li han fet saber els respectius flamants alcaldes: Manel Anselmo i Quim Espelt.
 
Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.