La Policia Local de Berga deté dues persones per possessió de drogues després d'una baralla

Els fets van succeir divendres quan tres agents del cos policial van acudir al carrer Buxadé de Berga alertats per l'avís de diversos veïns que van informar d'una discussió a la via pública

Redacció
04 de juliol del 2019
Actualitzat el 05 de juliol a la 1:49h
Substàncies estupefaents trobades pels agents de la Policia Local.
Substàncies estupefaents trobades pels agents de la Policia Local. | Policia Local
La Policia Local ha detingut dos joves, veïns de Berga, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el divendres 28 de juny quan tres agents del cos policial van acudir al carrer Buxadé de Berga alertats per l'avís de diversos veïns que van informar d'una discussió que s'estava produint a la via pública al voltant de les 7 del matí. 
 
En arribar al lloc dels fets, els agents de policia van trobar un vehicle encastat a la paret i van haver de realitzar tasques de mediació entre les persones que participaven en la discussió. Posteriorment, els agents van localitzar una bossa a l'interior del vehicle que contenia diverses substàncies estupefaents, van traslladar les dues persones a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on es va procedir a l'anàlisi i el pesatge amb materials tècnics per a aquestes substàncies, decomissant 500 grams de marihuana i 12 grams de cocaïna.      
 
Els delictes contra la salut pública tipificats en l'article 368 del Codi Penal preveu penes de tres a nou anys de presó i una sanció econòmica en funció del valor de la droga objecte del delicte quan es tracta de substàncies que poden causar danys greus a la salut. 

 

Arxivat a