Societat

El Consell promou el servei de monitoratge per fomentar el lleure inclusiu a l'estiu

És un projecte de l’Oficina d’Inclusió comarcal i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i de la Diputació de Barcelona

per NacióBerguedà , 3 de juliol de 2019 a les 18:28 |
Una nena realitza manualitats amb cinta. | MTM
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà ofereix un servei de monitoratge de suport perquè els infants i joves amb diversitat funcional puguin participar de les activitats de lleure a l'estiu. Aquest estiu hi participaran gairebé una vintena d'infants i joves. La proposta es va iniciar el 2010 amb la voluntat de garantir la igualtat d'oportunitats dels infants i joves i potenciar-ne l'autonomia de manera que tothom pugui participar als espais esportius i de lleure als municipis del Berguedà.
 
És un projecte de l'Oficina d'Inclusió comarcal i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i de la Diputació de Barcelona.
 
El projecte es treballa juntament amb Serveis Socials, l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògic, els centres educatius, les entitats de lleure i esportives i el Consell Comarcal del Berguedà. Els serveis detecten infants i joves que, sense aquest monitoratge, no podrien participar a les activitats de lleure i, a partir d'aquesta detecció, es prioritzen els participants.
 

 

Participació