L'oficina d'atenció al públic del porta a porta es queda a l'antic Telecentre

Aquesta és la ubicació on es va situar aquest per Patum i, segons ha informat l'Ajuntament de Berga, es mantindrà així fins a nou avís

02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:37h
Porta a porta (arxiu).
Porta a porta (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'oficina d'atenció al públic del sistema porta a porta a Berga es queda de moment a les dependències de l'antic Telecentre, a la zona del Pavelló de Suècia. Aquesta és la ubicació on es va situar aquest per Patum i, segons ha informat l'Ajuntament de Berga, es mantindrà així fins a nou avís. 

Els horaris d'atenció al públic d'aquesta oficina, on es resolen dubtes i qüestions sobre el servei i s'entreguen les bosses o es substitueixen bujols en mal estat, es mantenen de dilluns a divendres al matí, de 10 a 1, i els dimecres a la tarda, de 4 a 7. 

L'espai va traslladar-se a l'antic Telecentre perquè se situava als baixos de l'Ajuntament de Berga, on durant el Corpus berguedà es guarden les comparses patumaires. Malgrat tot, s'ha decidit mantenir aquest emplaçament fins que consistori i Consell Comarcal del Berguedà prenguin una decisió sobre l'espai definitiu on se situa. "A partir d'ara les bosses es podran anar a buscar a l'espai del Telecentre, és una informació important a tenir en compte", ha apuntat l'alcaldessa Montse Venturós. El sistema porta a porta va patir canvis per Patum, com la instal·lació de contenidors al barri vell, que es van revertir just després de la festa. Ara bé, l'oficina d'atenció al públic d'aquest servei no ha retornat on era i d'entrada no disposa d'una previsió per fer-ho. 
Arxivat a