El programa de Dinamització Esportiva de l'alt Berguedà, premiat pels 10 anys de trajectòria

La missió del projecte és de "dinamitzar l'esport als petits municipis, contribuint a la millora de la qualitat de vida a través de la pràctica físicoesportiva" amb un servei mancomunat

Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:59h
El premi l'ha recollit l'alcalde Cercs, Jesús Calderer, i Vanesa Chirveches, tècnica de dinamització esportiva de l’Alt Berguedà.
El premi l'ha recollit l'alcalde Cercs, Jesús Calderer, i Vanesa Chirveches, tècnica de dinamització esportiva de l’Alt Berguedà. | Cedida
El programa de Dinamització Esportiva que s'està portant a terme a l'alt Berguedà des de fa 10 anys, ha rebut el "Premi a la gestió esportiva 2019" per la seva trajectòria. La setena edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva 2019, que s'ha celebrat el passat mes de juny, ha premiat i reconegut a diferents gestors i institucions dins de l'àmbit de la gestió esportiva en un acte organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP). 

El programa de Dinamització Esportiva a l'alt Berguedà ha estat guardonat amb un reconeixement especial a la seva trajectòria, segons un comunicat tramés divendres passat. L'alcalde de Cercs, Jesús Calderer, ha recollit el guardó acompanyat de la tècnica de dinamització esportiva de l'Alt Berguedà, Vanesa Chirveches. Cercs és un dels pobles impulsors d'aquest projecte, el municipi hi està implicat conjuntament amb Bagà, Borredà, Castell de l'Areny, Guardiola de Berguedà, la Pobla de Lillet, Sant Julià de Cerdanyola, Saldes i Vilada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El programa ja té deu anys de vida i, segons els seus responsables, la seva missió ha estat sempre la de "dinamitzar l'esport als petits municipis, contribuint a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania a través de la pràctica físicoesportiva". El guardó considera que la tasca de la tècnica d'esports mancomunada al territori, Vanesa Chirveches, ha fet créixer l'esport local municipal i ha aconseguit treballar per uns mateixos objectius esportius amb un servei compartit entre petits pobles que dona solucions a les necessitats i demandes de tots.