Alteracions del trànsit a la plaça de Sant Pere i Viladomat de Berga aquest dijous

Diversos carrers del barri vell també patiran afectacions degut a un simulacre d'accident

Redacció
03 de març del 2015
Actualitzat a les 12:23h
En motiu dels actes del simulacre d'accident de trànsit que es portarà a terme aquest dijous a Berga, hi haurà diverses alteracions del trànsit a la plaça de Sant Pere i la Viladomat, des de les 10.00 del matí fins a les 15.00 hores de la tarda. 

Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, durant aquest termini de temps no es podrà estacionar a la plaça de Sant Pere, ni a la zona de càrrega i descàrrega de la plaça Viladomat, a l'inici del passeig de la Indústria. A més, l'accés al carrer Ciutat romandrà tancat des de les 10.30 hores, i se senyalitzarà amb direcció prohibida l'accés a la plaça de Sant Pere des del carrer Balmes i des del carrer dels Àngels, de manera que el veïnat de la plaça Maragall i del seu entorn haurà d'utilitzar com a via de sortida el carrer Mossèn Comellas. 

D'altra banda, els veïns del carrer de la Pietat, Harmonia i voltants només podran accedir amb vehicles als seus garatges per la plaça de Santa Magdalena, tenint com a sortida el carrer Buxadé i Harmonia, i la pròpia plaça.
Arxivat a