Berga sona més bé que mai amb Djilandiang i els seus ritmes africans

El festival dels vespres d'estiu enceta la seva programació amb el grup d'origen senegalès a la plaça de la Pietat

Redacció
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:45h
Djilandiang, el grup de percussió d'origen senegalès va guanyar-se la complicitat del públic anit a Berga.
Djilandiang, el grup de percussió d'origen senegalès va guanyar-se la complicitat del públic anit a Berga. | Aj.Berga
Djilandiang ha obert la tercera edició del SonaB, el festival dels vespres d'estiu de Berga que enguany està dedicat a la percussió. El grup d'origen senegalès ha realitzat un taller que ha comptat amb la participació de més d'una quinzena de persones que han après diversos ritmes mitjançant l'ús d'instruments africans de percussió.

Tot seguit, Djilandiang ha realitzat un concert a la plaça de La Pietat que ha comptat amb la complicitat del públic assistent que ha ballat les danses interpretades per la formació. 

 
Els tallers i actuacions continuaran durant tots els dijous del mes de juliol repetint el programa de concert a la nit a diferents places del centre històric de Berga, precedit d’un taller per aprendre a tocar sense necessitat d’estudis previs. 
 
El 4 de juliol l'actuació escollida serà la de Sound de Secà, a la plaça de Sant Pere, a dos quarts de 10 del vespre. El taller previ serà sobre percussió creativa, a les 7 de la tarda. Un dels plats forts serà el concert de Txalaparta dijous 11 de juliol a la plaça de Santa Magdalena amb el txalapartari Javier Olaizola i Fernando Langarika. El festival SonaB continuarà dijous 18 de juliol amb un taller de percussió corporal i el concert de Santi&Mariona Duet, a la plaça del Forn, i acabarà finalment el 25 de juliol amb la Tap Dance i percussió de la Camut Band. 
Arxivat a