Ginkgo regala a l'hospital la subscripció a revistes per amenitzar l’estada dels malalts oncològics

És un dels projectes als quals l’Associació destina els beneficis de la venda de roses de Sant Jordi

27 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:26h
Un acte d’entrega simbòlic dels primers exemplars de les revistes que han arribat a l’Hospital de Dia d’Oncologia.
Un acte d’entrega simbòlic dels primers exemplars de les revistes que han arribat a l’Hospital de Dia d’Oncologia. | Cedida
L'Associació Ginkgo ha volgut col·laborar amb l'Hospital Sant Bernabé de Berga per fer més agradable i amena l'estada dels usuaris de l’hospital de dia oncològic. Per això, l’entitat ha decidit destinar part de la recaptació de la venda de roses de Sant Jordi, que es va fer en la ja clàssica parada que l'entitat posa a Cal Fàbregas al Carrer Major, a la subscripció a diverses revistes que arribaran mensualment al centre hospitalari i estaran a disposició dels usuaris. Es tracta de sis revistes mensuals, de diferents àmbits i temàtiques. Els responsables de Ginkgo i de l’Hospital Sant Bernabé han volgut fer visible aquesta col·laboració fent un acte d’entrega simbòlic dels primers exemplars de les revistes que han arribat a l’Hospital de Dia d’Oncologia. 

L'altra part dels diners que Ginkgo va recaptar per Sant Jordi s'han destinat a la iniciativa per oferir tatuatges gratuïts a les dones que han patit un càncer de mamà. Amb aquest projecte, les afectades podran recuperar l'aparença de l'arèola del mugró a través d'un tatuatge oncològic que realitzarà una tatuadora especialitzada en aquesta matèria a Roy's Tattoo, l'estudi de Roger Canals.
 
Fonts de Ginkgo han explicat que tant el programa de tatuatges oncològics per a les afectades de càncer de pit desprès d'una mastectomia com la subscripció mensual per fer més amena l'estada als usuaris de l'hospital de dia d'oncologia, s'emmarca en la voluntat de dedicar "els diners de la venda de les nostres roses a dos projectes solidaris". "Són dos projectes que esperem que tinguin tanta acollida com il·lusió hi vam posar per fer-ho possible", afegeixen les fonts.
Arxivat a