Puig-reig pren mesures per afrontar l'onada de calor

El consistori ha activat un servei de seguiment a les persones grans que viuen soles, i ha anunciat la gratuïtat de la piscina municipal

Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:13h
Piscina Municipal de Puig-reig.
Piscina Municipal de Puig-reig. | Aj.Puig-reig
L'Ajuntament de Puig-reig ha activitat un pla específic per minimitzar els efecties nocius per la salut de la important onada de calor que segons el Servei Metereològic i de Protecció Civil patirà el país els propers dies. El consistori ha activat un servei de seguiment a les persones grans que viuen soles, per tal de detectar possibles problemes que puguin patir relacionats amb aquest episodi de calor extrema i demana a la població que informi de qualsevol incidència o problema relacionat amb aquesta situació. 

A més, els veïns de Puig-reig tindran accés gratuït a les instal·lacions de la piscina municipal els pròxims dies. Fonts de l'ajuntament han informat que en principi serà del dijous 27 fins al diumenge 30 de juny, i han recomanat fer-ne "un ús racional" per evitar que la mesura "es converteixi en un problema". 

Ahir Berga ja va anunciar la gratuïtat de la seva piscina municipal per l'onada de calor. 
Aquesta onada de calor coincideix amb l'augment del risc d'incendis a causa de les altes temperatures, la baixa humitat i el vent, motiu pel qual Protecció Civil ha demanat a la ciutadania que eviti situacions de risc que puguin generar un incendi forestal.

Perquè hi hagi onada de calor, les previsions meteorològiques han d'indicar que es poden assolir temperatures considerades extremes per un determinat lloc en una determinada època de l'any. 
 
 
Arxivat a