Berga manté les fonts d'aigua que va instal·lar durant la Patum per l'onada de calor

Es tracta dels dispositius de Sorea ubicats a la Plaça de Viladomat i la Plaça Cim d'Estela de Berga

Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:19h
Fonts d'aigua de Sorea instal·lades per Patum.
Fonts d'aigua de Sorea instal·lades per Patum. | Aj.Berga
Les fonts d'aigua instal·lades per Sorea a la Plaça de Viladomat i la Plaça Cim d'Estela de Berga durant les festes de La Patum es mantindran en els mateixos emplaçaments fins al dilluns 1 de juliol amb motiu de l'onada de calor. Així ho han informat aquesta tarda fonts de l'Ajuntament de Berga.  

A més, l'Ajuntament de Berga permet accedir gratuïtament a la piscina municipal a partir d'aquest dimecres 26 de juny, i fins que es mantingui l'onada de calor prevista a la ciutat, tal com va recollir ahir aquest diari. Es tracta, en aquest cas, d'una mesura de caràcter excepcional que el consistori berguedà ha aplicat des de l'any 2015 per a què tothom pugui combatre els episodis de calor més intensa.
 
Predicció meteorològica pels propers dies 
 
Segons la predicció meteorològica, la pujada de temperatura registrada els últims dies augmentarà i podria assolir temperatures d'entre 37 i 39 graus a Berga entre el dijous i el dissabte (del 27 al 29 de juny). Això suposaria arribar a unes temperatures màximes i excepcionals, superant el llindar de perill per calor que el Servei Meteorològic de Catalunya estableix en els 36 ºC per a la capital berguedana. Aquest dimecres, 26 de juny, la temperatura ja podria rondar el valor esmentat de 36 graus.
Arxivat a