Un curtmetratge promociona Borredà com a lloc per viure-hi

El vídeo, titulat "La vida real", el protagonitzen una nena i els seus pares, amb l'escola rural, la feina, la natura i la Festa Major, elements destacats

Borredà de Festa
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:35h
Curtmetratge sobre Borredà.
Curtmetratge sobre Borredà.
No és cap secret que els pobles petits no passen pel seu millor moment. Despoblament, serveis que van a menys, escoles que pengen d’un fil, associacionisme precari... Tot plegat amenaça el futur de molts municipis. I davant d’això, hi ha qui s’hi resigna i qui hi planta cara.

Aquest segon cas és el de Borredà, un petit poble de la comarca del Berguedà que acaba de llançar un curtmetratge que promociona el municipi com a lloc per viure-hi. Sota el títol de "La vida real", el vídeo el protagonitzen una nena i els seus pares, que mostren el seu dia a dia a Borredà. El pare treballa amb la fusta, la mare (dissenyadora) ho fa des de casa, i la nena va a l’escola rural del poble. La natura i l’associacionisme, amb el seu pilar, la Festa Major, també són elements destacats del curtmetratge.

Impulsat per l’associació Borredà de Festa (organitzadora de la Festa Major del poble) i allunyat de qualsevol partit polític, el vídeo intenta cridar l’atenció de famílies que vulguin instal·lar-se al poble, a la vegada que busca que més nens i nenes es matriculin a l’escola rural. També vol despertar interès per l’associació i la Festa Major, creant sentiment de poble.

El curtmetratge es pot veure en aquest enllaç:



Per a més informació, podeu contactar amb:
Associació Borredà de Festa
borredadefesta@gmail.com