El Tossalet - CN Berga aconsegueix dues medalles de plata als campionats de Catalunya

La competició de natació artística s'ha celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació de Mataró

Redacció
17 de juny del 2019
Actualitzat a les 22:29h
Els dos equips de natació artística que s'han endut medalles de plata amb Sheila Garcia i l'entrenadora Bea Rodríguez.
Els dos equips de natació artística que s'han endut medalles de plata amb Sheila Garcia i l'entrenadora Bea Rodríguez. | Cedida
El Tossalet - CN Berga ha aconseguit dues medalles de plata en rutina combinada als campionats de Catalunya que s'han celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació de Mataró. 

L'equip format per Emma Corominas, Emma Ollé, Maria Massana, Gal·la Guillen, Núria Vilardaga, Anna Calvo, Laia Morales i Eva Prat ha participat concretament en rutina combinada de categoria A, aconseguint un segon lloc al campionat. Així mateix, en categoria B, un equip format per Iona Requena, Leire Fernàndez, Irune Sánchez, Sigrid Pérez, Aina Molina, Laia Valencia, Carlota Culell, Dúnia Mollar i Tània Gonfaus, s'ha endut igualment la medalla de plata.

En la categoria infantil, Sheila Garcia ha realitzat un exercici de qualitat dins d'un nivell molt alt, ja que hi participaven les millors de tota la temporada, i ha aconseguit quedar en 16è lloc.

Exhibició d'estiu

Paral·lelament, i com cada any, la cinquantena de nedadores que formen els diferents equips de natació artística del club, han ofert una exhibició a les instal·lacions del Tossalet. La propera exhibició, que donarà per finalitzada la temporada, tindrà lloc a la piscina de Gironella el proper 28 de juny a les 7 de la tarda. 
 

Imatge de família del Tossalet - CN Berga. Foto: Cedida