FOTO Els regidors de Gironella s'acomiaden en l’últim ple del mandat

Un total de 6 regidors deixen l’ajuntament: Sílvia Corbera, Maria Àngels Sallés, Josep Maria Castellà, Roger Ballús, i Marc Rojas de l'equip de govern, i Joana Pons d’ERC no repetiran

Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:42h
L'últim ple del mandat a Gironella es va celebrar aquest dijous 13 de juny.
L'últim ple del mandat a Gironella es va celebrar aquest dijous 13 de juny. | Aj.Gironella
 
L’Ajuntament de Gironella va celebrar ahir al migdia l’últim ple de la legislatura 2015-2019. L’ordre del dia era aprovar l’acta de la última sessió, i els regidors sortint van aprofitar per acomiadar-se. Un total de 6 regidors deixen l’ajuntament, la primera tinent d’alcalde, Sílvia Corbera, deixa el càrrec després de 12 anys al consistori, M.Àngels Sallés, Josep Maria Castellà, segona i tercer tinent d’alcalde, Roger Ballús, regidor d’entitats i govern obert, i Marc Rojas, i Joana Pons, regidors del grup municipal d’ERC.
 
Els regidors van aprofitar per dirigir unes paraules d’agraïment als companys, però també als treballadors municipals. Tots van coincidir en que han viscut 4 anys intensos, de transformació del municipi, i van assegurar que ha estat un plaer ser regidors i poder treballar per Gironella. 

Com en la majoria de poblacions de la comarca, la constitució del nou ajuntament serà aquest dissabte a les 12 del migdia. David Font repetirà un tercer mandat com alcalde de Gironella i ho farà amb una amplíssima majoria aconseguida en els passats comicis del 26-M. A les eleccions municipals, Junts per Gironella va imposar-se amb 1.979 vots i 9 regidors, el 72% dels suports. Esquerra va quedar-se amb 489 vots i 2 regidors.

El govern de Font que ja tenia majoria absoluta guanya 1 regidor, passant de 8 a 9 edils, mentre que ERC, encapçalada per Albert Xoy, en perd un. 

Arxivat a