FOTO Berga tanca el mandat amb el comiat dels 12 regidors que no repetiran

El consistori ha celebrat una sessió extraordinària per aprovar l'acta de l’última sessió ordinària realitzada el passat 6 de juny

Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Foto de grup dels regidors del mandat 2015-2019, d'aquests 12 no repetiran.
Foto de grup dels regidors del mandat 2015-2019, d'aquests 12 no repetiran. | Maite Flores / Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga ha tancat el mandat 2015-2019 amb la celebració d’una sessió extraordinària per aprovar l'acta de l’última sessió ordinària realitzada el passat 6 de juny.

Aquest ha estat l'únic punt del dia d'una sessió que ha servit per acomiadar 12 dels regidors i regidores que han format part del consistori i que no repetiran en la pròxima legislatura. Es tracta dels regidors i regidores Oriol Camps, Francesc Ribera i Mònica Garcia de la CUP,  Ramon Minoves, Antoni Biarnés, Maria Antònia Ortega, Francesc Xavier Francàs, Pau Bessa i Jordi Travé del PDeCAT, Jordi Pujals d’ERC, Rosalia Monroy del PSC i Joan Torres d’ICV. La sessió ha finalitzat amb una foto conjunta de tots membres del plenari presents en la sessió d’avui juntament amb el secretari i la interventora municipals.
 
Abans i després del Ple també s'han fet sessions extraordinàries de la Junta de Govern Local i dels òrgans col·legiats superiors dels organismes autònoms municipals per tal d'aprovar les actes de les últimes sessions celebrades dels organismes esmentats.