Una portada de la revista l'Erol, premiada per la premsa comarcal

La portada guardonada es correspon al collage que l'artista Jordi Pagès Morera va fer per al número 135 de la revista, dedicat a tres centres "generadors de cultura" del Berguedà

12 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:52h
El collage de Jordi Pagès Morera per a l'Erol 135, dedicat a tres centres "generadors de cultura" del Berguedà ha estat premiada com a millor portada del 2018 en la categoria de publicacions semestrals i trimestrals per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal. 

 

La revista trimestral L'Erol va dedicar l'any 2018 el dossier del seu número primaveral als tres principals eixos culturals del Berguedà. Sota el títol 'Generadors de Cultura', el número 135 de la revista berguedana va endinsar-se en tres propostes que habitualment omplen d'activitats l'agenda de la comarca: el Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, el Konvent de Cal Rosal i Logos Berguedà de l'Ametlla de Merola. La portada d'aquest número va anar a càrrec de Jordi Pagés, un artista de Granollers molt vinculat al Konvent de Cal Rosal. 
 

Portada de l'Erol número 135.


L'Erol va publicar-se per primera vegada l'any 1982 gràcies a l'impuls de l'Àmbit de Recerques del Berguedà. Publica trimestralment articles d'història, geografia, natura, llengua i literatura, patrimoni, museus, entre altres, de la comarca del Berguedà. 

Uns 120 professionals de la comunicació d'arreu de Catalunya es van reunir aquest passat cap de setmana a la Jonquera amb motiu de la 37a Assemblea i a la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, una trobada organitzada anualment per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal. La trobada té per objectiu reunir representants dels mitjans, fer balanç anual i premiar els mitjans i publicacions més destacats de l'any anterior.