Les comparses de la Patum Infantil tornaran a fer nit a la Residència Sant Bernabé

L’assaig general de la Patum dels més petits es farà al centre per segona vegada aquest proper dijous 13 de juny a la tarda

Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:40h
Assaig de la Patum Infantil a la residència Sant Bernabé l'any 2017.
Assaig de la Patum Infantil a la residència Sant Bernabé l'any 2017. | Cedida
Les comparses de la Patum Infantil tornaran a assajar a la Residència Sant Bernabé aquest proper dijous 13 de juny a la tarda. Enguany serà la segona vegada que la Residència Sant Bernabé acull l'assaig general de la Patum Infantil. Es farà dijous a les 6 de la tarda a l’aparcament de la Residència i, així, els residents podran gaudir de la festa berguedana per excel·lència des de ben a prop.
 
La nit abans, el centre rebrà totes les comparses, que dormiran al centre. Els residents acompanyaran aquesta estada tan especial amb dotze mocadors de Patum fets a mà amb molta il·lusió per algunes residents cosidores, que ambientaran la Residència fins al darrer dia de la festa.  D'aquesta manera, residents i comparses passaran la vigília plegats esperant l’últim assaig de la Patum Infantil abans de saltar a la plaça.
 
Des de la Residència Sant Bernabé encara es recorda amb molta emoció la primera nit que les comparses van passar al centre, ara fa dos anys: "poder-les gaudir, mirar, fotografiar i, fins i tot, tocar... No tothom pot presumir o explicar que les comparses de la Patum han dormit a casa seva", expliquen. 

L'any 2017 els responsables de la festa i l'Ajuntament de Berga van decidir que la residència Sant Bernabé i les Germanetes - que tradicionalment era el lloc escollit per realitzar-lo - compartirien el privilegi d'acollir l'assaig final de la Patum Infantil i aquest se celebraria un any a cada lloc.
Arxivat a