S'inicien les tasques de pavimentació en diversos carrers de Berga

Amb aquesta actuació no es preveu actuar en la totalitat de vials afectats de la ciutat, sinó que es prioritzarà aquells trams de vial que presenten un major estat de deteriorament

12 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:16h
Treballs d'asfaltatge al passeig de la Pau de Berga.
Treballs d'asfaltatge al passeig de la Pau de Berga. | Aj.Berga
Berga ha iniciat la primera fase dels treballs d'asfaltatge als carrers. El projecte d'arranjament del paviment asfàltic contempla actuacions en una vintena de carrers i es portarà a terme en dues fases per eliminar els sots i les irregularitats que presenta la xarxa viària del municipi. Els treballs, que porta a terme l'empresa Pasquina, tenen un pressupost de gairebé 350.000 euros. 

Les queixes pel mal estat del paviment han estat diverses els últims mesos. A principi d'any, l'equip de govern ja va anunciar que actuaria al ferm. La primera fase ha d'estar enllestida abans de Patum, mentre que la segona fase d'aquestes obres es realitzaran després del Corpus.
Del 10 al 18 de juny es realitzaran treballs d'asfaltatge en sis trams urbans de la ciutat. Els carrers i zones on s'actuarà són el Passeig de la Pau (de l'11 al 14 de juny al vial de baixada), el carrer Prat de la Riba (del 12 al 14 de juny entre els carrers de Lluís Companys i Francesc Macià), la intersecció compresa entre la Gran Via i el carrer de Barcelona (el 13, 14 i 17 de juny), el carrer de Pere III (del 13, 14 i 17 de juny entre el carrer Barcelona i la Rasa dels Molins, el carrer de Josep Maria Badia i Sobrevias (el 13, 17 i 18 de juny) i el carrer de Barcelona (el 14, 17 i 18 de juny entre la plaça d'Europa i el carrer de Guillem de Berguedà). 

La memòria valorada del projecte afirma que l'actuació es porta a terme "per mantenir els vials en condicions adequades d'utilització, i pal·liar el procés de deteriorament iniciat". Segons aquest mateix document, amb aquesta actuació no es preveu actuar en la totalitat de vials afectats de la ciutat, "sinó que es prioritzarà aquells trams de vial que presenten un major estat de deteriorament a efectes de pal·liar el procés de degradació iniciat, que comportaria un major cost de reparació, preveient-se planificar actuacions futures de manteniment en altres vials que actualment presenten afectacions més lleus". 
Arxivat a