La piscina de Gironella obre dissabte amb una jornada de portes obertes i entrada gratuïta

Per quart any consecutiu, el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada, i hi haurà 3 socorristes tant al matí com a la tarda.

Redacció
11 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:41h
Vista amb dron de la piscina de Gironella.
Vista amb dron de la piscina de Gironella. | Aj.Gironella
Dissabte 15 de juny la piscina municipal de Gironella entrarà en funcionament amb una jornada de portes obertes i entrada gratuïta a tots els assistents. Per segon any consecutiu l'horari d’obertura serà de 10.00 del matí a dos quarts de 9 del vespre, de dilluns a diumenge.
 
La regidora d'Esports, Maria Àngels Sallés, ha explicat que aquest any s'han repassat les juntures dels vasos de les piscines i s'han fet millores en el sistema de dosificació de productes químics. A més, i per quart any consecutiu, el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada, i hi haurà 3 socorristes tant al matí com a la tarda.
 
Un any més s'oferiran activitats esportives a la piscina en marc del programa "Estiu actiu" durant el mes de juliol. Dimarts i dijous al matí es farà un curs d’Aquagym de 10 a 11 del matí, i totes les tardes hi haurà cursos de natació infantil. El primer curs, per a nens i nenes que no saben nedar, serà de 4 a tres quarts de 5 de la tarda, i el segon, per a nens que volen millorar les habilitats aquàtiques, de 5 a tres quarts de 6 de la tarda.
 
Les inscripcions per aquestes activitats s'han de fer a la taquilla de la piscina, i es pot consultar el preu en aquest enllaç.
 
Abonaments
 
Els abonaments es podran adquirir a '’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gironella a partir de dimecres 12 de juny, i a les taquilles de la piscina municipal a partir de diumenge 16 de juny. Com ja és habitual, des de l'ajuntament s'ofereixen bonificacions pels abonaments, i l’entrada gratuïta a partir de 70 anys.
 
Es poden consultar els preus dels abonaments en aquest enllaç.
Arxivat a