Marta Minoves i Núria Torra del Tossalet guanyen la Copa Catalana de natació artística

Marta Minoves, de 17 anys, i Núria Torra, de 18 anys, van realitzar un exercici ratllant la perfecció en la modalitat de duets

11 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:01h
Núria Torra i Marta Minoves van vèncer els 21 equips participants.
Núria Torra i Marta Minoves van vèncer els 21 equips participants. | Cedida
Marta Minoves i Núria Torra del Tossalet - CN Berga han guanyat, en la modalitat de duets de la categoria júnior, la Copa Catalana de natació artística disputada aquest cap de setmana a Barcelona. Després de moltes competicions esgarrapant llocs de podi, Minoves i Torra van vèncer els 21 equips participants. Marta Minoves, de 17 anys, i Núria Torra, de 18 anys, van realitzar un exercici ratllant la perfecció, premiat per les jutges amb aquest primer lloc.

D'altra banda, l'equip de rutina combinada format per Júlia Isern, Flora Hernández, Mireia Parramon, Jana Gil, Marta Minoves i Núria Torra va aconseguir un meritori novè lloc entre els 20 equips. En aquesta categoria, el Tossalet va presentar un segon equip, format per Maria Sánchez, Maria Cinca, Maria Canal, Queralt Santacreu, Laura Herrera, Iria Cabra i Jailinne Salazar, que va assolir el catorzè lloc de la classificació.

Per acabar en la categoria II, el club del Tossalet va presentar un equip format per Núria Armengau, Núria Rafart, Ona Rovira, Berta Lores, Berta Fusté, Coaner Suades, Judit Comellas i Queralt Barrios, que va assolir un tretzè lloc entre 20 equips participants. L'entrenadora Bea Rodríguez ha valorat l'èxit de les joves i del club, tant en l'àmbit de resultats com per l'elevat nombre d'esportistes berguedans que van participar en aquesta copa catalana disputada a les instal·lacions del CN Barcelona.