Els Castellers de Berga descarreguen el 3 i el 4 de 7 a la Festa Major de Puig-reig

Redacció
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:49h
Castellers de Berga  a Puig-reig.
Castellers de Berga a Puig-reig. | Castellers de Berga


Els Castellers de Berga han descarregat el 3 i el 4 de 7 a Puig-reig. Els berguedans no han faltat a la tradicional cita de la Festa Major de Puig-reig, prèvia dels Quatre Fuets. Aquest poble del baix Berguedà no ha faltat mai al calendari dels Castellers de Berga i aquest diumenge 9 de juny no n'ha estat una excepció. La setmana anterior dels Quatre Fuets, els berguedans han alçat construccions amb la vista posada a la Plaça de Sant Pere, la setmana vinent, on hi actuaran amb els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.
 
A la Plaça Nova de Puig-reig, després de 2 pilars de 4 inicial, els de Berga hi han descarregat el 3 de 7 (el 7è del 2019). Han continuat l¡actuació descarregant el 5 de 6 i, en tercera ronda, el 4 de 7. El pilar de 5 ha servit per tancar la diada. Els Salats de Súria, per la seva banda, han descarregat el 3 de 6 i el 3 de 6 amb agulla i han deixat en intent desmuntat el 2 de 6 de la tercera ronda.
 
Diada dels Quatre Fuets
 
Els Castellers de Berga entren en la setmana decisiva per preparar l'actuació a casa del diumenge 16 de juny. Serà la Diada dels Quatre Fuets, a partir de dos quarts de 12 del migdia, a la Plaça de Sant Pere i acompanyats de dues de les millors colles del país: els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró. Per preparar l’actuació, els berguedans assagen el dimarts 11 al Cine Catalunya, divendres 14 arriba la Patum de les Andròmines i dissabte 15, a les 6 de la tarda, realitzaran l'últim assaig a la Plaça de les Cols, per portar els millors castells l'endemà a la Plaça de Sant Pere.

 
Arxivat a