Via pública

Berga farà la primera fase dels treballs d'asfaltatge als carrers del 10 al 18 de juny

Els treballs tenen un pressupost de gairebé 350.000 euros i els portarà a terme l'empresa Pasquina

per NacióBerguedà, 7 de juny de 2019 a les 17:38 |
Un forat al ferm d'un carrer de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga iniciarà els treballs d'asfaltatge del nucli urbà de la ciutat la propera setmana. El projecte d'arranjament del paviment asfàltic contempla actuacions en una vintena de carrers i es portarà a terme en dues fases per eliminar els sots i les irregularitats que presenta la xarxa viària del municipi. Els treballs tenen un pressupost de gairebé 350.000 euros i els portarà a terme l'empresa Pasquina.

Les obres de millora del ferm comportaran diverses afectacions de trànsit durant l'execució dels treballs, així com afectacions puntuals en l'entrada i sortida de vehicles dels guals. 
 
Del 10 al 18 de juny es realitzaran treballs d'asfaltatge en sis trams urbans de la ciutat. Els carrers i zones on s'actuarà són el Passeig de la Pau (de l'11 al 14 de juny al vial de baixada), el carrer Prat de la Riba (del 12 al 14 de juny entre els carrers de Lluís Companys i Francesc Macià), la intersecció compresa entre la Gran Via i el carrer de Barcelona (el 13, 14 i 17 de juny), el carrer de Pere III (del 13, 14 i 17 de juny entre el carrer Barcelona i la Rasa dels Molins, el carrer de Josep Maria Badia i Sobrevias (el 13, 17 i 18 de juny) i el carrer de Barcelona (el 14, 17 i 18 de juny entre la plaça d'Europa i el carrer de Guillem de Berguedà). 
 
Pel que fa als treballs d'asfaltatge, primerament es realitzaran les tasques de fresat i preparació per portar a terme la pavimentació i, posteriorment, es faran els treballs de reposició i pintura vial. Aquestes actuacions comportaran talls de trànsit i la prohibició d'estacionament en les zones esmentades anteriorment per facilitar l'execució dels treballs de millora del ferm. 
 
Segona fase de pavimentació 
 
L'Ajuntament de Berga preveu completar la pavimentació de la resta de carrers inclosos en el projecte a partir del mes de juliol, tenint en compte la celebració de les festes de la Patum que es portaran a terme del 19 al 23 de juny.

 

Participació