La CUP agraeix la feina feta a Garcia, Camps i Ribera en sortir de l'últim ple

Aquest dijous al vespre els companys de la formació de l'esquerra independentista els han volgut donar les gràcies per la feina feta amb una pancarta d'agraïment.

06 de juny del 2019
Actualitzat el 07 de juny a les 0:18h
Francesc Ribera, Oriol Camps i Mònica Garcia durant el comiat a la plaça de Sant Pere.
Francesc Ribera, Oriol Camps i Mònica Garcia durant el comiat a la plaça de Sant Pere. | Pilar Màrquez Ambròs
Mònica Garcia, Oriol Camps i Francesc Ribera Titot, regidors de govern de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) l'últim mandat, no repetiran al consistori després d'haver ocupat llocs simbòlics a la candidatura cupaire de les últimes eleccions municipals. Aquest dijous al vespre els companys de la formació de l'esquerra independentista els han volgut donar les gràcies per la feina feta amb una pancarta d'agraïment. 

Membres de la CUP que ocuparan posicions del govern local en el mandat que començarà el dissabte 15 de juny, entre els quals l'alcaldessa Montse Venturós, així com militants i simpatitzants del partit els esperaven, en acabar el plenari, a la sortida de l'Ajuntament, a la plaça de Sant Pere, per dedicar-los un reconeixement a la feina feta. En els últims comicis la CUP ha passat de 6 a 8 edils vorejant la majoria absoluta. Oriol Camps, que els últims mesos ha hagut d'assumir al consistori la signatura com a alcalde accidental per la inhabilitació de l'alcaldessa, així com Francesc Ribera Titot, van ser també regidors durant el mandat 2011-2015, en aquest cas a l'oposició. 

Aquest mandat Oriol Camps ha liderat l'àrea d'Urbanisme i Serveis Públics; Francesc Ribera Titot, les carteres d’Economia, Governació, Ocupació i Promoció Econòmica, Comunicació i Planificació Pressupostària; i Mònica Garcia ha estat regidora de de Cultura, Festes, Patum, Joventut i Cooperació i TIC.
Arxivat a