VÍDEO Els Superfilharmònics fan sonar la Patum a la plaça de Sant Pere

Més de 400 nens i nenes toquen els ritmes de la Patum a Berga per celebrar el final de curs de la cinquena edició d'un projecte que busca "democratitzar" l'accés a la música

Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:24h
Imatge de la festa de final de curs dels Superfilharmònics.
Imatge de la festa de final de curs dels Superfilharmònics. | EMMB
El projecte dels Superfilharmònics, conformat per més de 400 infants del Berguedà, va celebrar dissabte el final de curs dissabte de la seva cinquena edició, amb la participació dels músics del Taller Coloma i els Superfilharmònics de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia, la Valldan, Vedruna i Xarxa de Berga, l'escola Sant Salvador de Cercs i l'Escola Gironella. També hi va prendre la part la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga. El concert, que duia per títol "Fem Sonar la Patum", va donar als petits l'oportunitat de tocar peces del Corpus berguedà al bell mig del que acostuma a ser el centre neuràlgic de la festa, la plaça de Sant Pere. 
 
El projecte dels Superfilharmònics s'adreça a l'alumnat de tercer i quart de primària de les escoles de Berga, Cercs i Gironella amb l'objectiu "de democratitzar l'accés a la música", segons han explicat responsables de la iniciativa. Desenes de famílies van aplegar-se a la plaça dissabte al migdia, amb molta calor, per gaudir de l'actuació dels menuts berguedans. 
Arxivat a