Els alumnes de sisè de l’escola de Gironella organitzen una cursa «pels drets dels infants»

Es tracta de la tercera edició d'una activitat solidària que enguany destinarà els diners a Creu Roja Berguedà

Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:52h
Escola de Gironella (arxiu).
Escola de Gironella (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Els alumnes de sisè de primària de l'escola de Gironella organitzen, per tercer any consecutiu, una cursa solidària on participen tots els alumnes del centre públic amb la finalitat de recaptar diners per una entitat social. Enguany s'hi ha convidat també als alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Pere Fontdevila, de manera que s'espera que hi corrin un total de 270 alumnes. L'activitat es desenvoluparà el pròxim divendres 7 de juny. 

En la primera edició, els petits gironellencs van destinar els guanys de la cursa a l'entitat Save the Children, el curs passat li va tocar a UNICEF, i aquest any és el torn de Creu Roja Berguedà, una entitat més propera i coneguda. En concret, els beneficis de l'activitat es destinaran a diferents projectes que Creu Roja Berguedà porta a terme per defensar els drets dels infants. El projecte el desenvolupen directament els alumnes de sisè i són exclusivament ells els encarregats de gestionar i organitzar tota la cursa. Des de fer les instàncies per demanar permisos, preparar les bosses dels corredors, redactar correus per demanar col·laboradors, pensar i marcar el recorregut, configurar programes, entre altres. 

Divendres a les 11 del matí hi haurà una cursa pels alumnes de 1r d'ESO, i a les 3 de la tarda se'n faran dues més: una pels nens de P3 fins a P5 i una última amb tots els participants de 1r a 6è de primària. Representants de la direcció de l'escola i alumnes de sisè de primària també atendran els mitjans aquell dia, al punt de les 3 de la tarda, per explicar la iniciativa i els seus objectius amb més detall. 
Arxivat a