Puig-reig treu un piano al carrer: «El Maria Canals porta cua!» torna a la plaça de la Creu

L'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona col·locarà l'instrument al carrer aquest divendres 31 de maig

30 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:11h
Puig-reig ja va treure al carrer un piano la primavera passada.
Puig-reig ja va treure al carrer un piano la primavera passada. | Aj. Puig-reig
"El Maria Canals porta cua!" torna a Puig-reig aquest divendres 31 de maig. L'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona col·locarà un piano a la plaça de la Creu durant tot el dia a disposició de qui el vulgui tocar. Hi haurà un dinamitzador que convidarà els vianants a tocar-lo, encara que no ho hagin fet mai.
 
Durant el matí, estan previstes sessions escolars per donar a conèixer el piano i, a la tarda, hi haurà actuacions dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Puig-reig i es comptarà amb la presència i posterior classe magistral del pianista Bernat Català. Dissabte, al Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig, es celebrarà un concert de Bernat Català amb el conjunt de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, a les 12 del migdia. 

Amb aquesta acció, que es duu a terme en altres poblacions i que va tenir lloc a Puig-reig ja la primavera passada, es volen trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha entre la majoria de la població en relació a la música, en general, i el piano, en particular. El piano de cua és un exemple d’una determinada música considerada culta, difícil i no sempre accessible a tothom.
Arxivat a