La Farsa convoca un sorteig per escollir la parella del Ballet de Déu dels Elois

Les parelles inscrites es comprometen a esdevenir els balladors del Ballet de Déu durant dos anys seguits, el 2019 i 2020

per Pilar Màrquez Ambròs, Berga, 29 de maig de 2019 a les 14:40 |
Ballet de Déu dels Elois (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L’Agrupació Teatral la Farsa obre el ballet de Déu de la festa dels Elois a totes les parelles que hi estiguin interessades. L'agrupació teatral ha decidit convocar un sorteig obert per a totes les parelles que vulguin a ballar-lo pels Elois, una festa que se celebrarà el cap de setmana del dissabte 27 i diumenge 28 de juliol a Berga i que és la segona en importància a la ciutat. Les parelles es poden consultar les bases i apuntar-se fins el 8 de juny. 

Els aspirants a ser ballador i balladora del Ballet de Déu han d'inscriure's en parella (noi i noia conjuntament). Ambdós han d’haver complert 18 anys el dissabte 27 de juliol. Cada balladora i balladora haurà d'inscriure's una sola vegada amb una sola parella. Així mateix, les parelles inscrites es comprometen a esdevenir els balladors del Ballet de Déu durant dos anys seguits, el 2019 i 2020. A més d'assistir als assajos del ball que organitzarà la Farsa durant el juny i juliol i on la parella veterana assajarà amb la parella novella, segons han explicat fonts responsables de la Farsa. 

 
Els balladors elegits es comprometen a assistir a tots els actes organitzats durant la festa per part de la Farsa així com els organitzats per l’Ajuntament de Berga. I el sorteig es durà a terme el diumenge 9 de juny, en forma de sorteig pur entre totes les parelles que s’hagin inscrit.

D'entre tots els participants, s'escollirà una parella elegida així com una segona parella suplent, per si sorgís algun imprevist. Les parelles han d’inscriure’s a www.lafarsa.cat, fins el 8 de juny (inclòs). A més, les parelles inscrites han de manifestar tenir unes nocions mínimes artístiques per efectuar el ball del Ballet de Déu en les millors condicions possibles.
 
L'Agrupació Teatral la Farsa ha aprofitat l'anunci per "animar a tots els berguedans i berguedanes a col·laborar amb Els Elois i a formar part dels diversos actes que s'organitzen". Per fer-ho, recorden, només cal dirigir-se a lafarsaberga@gmail.com.

 

Participació