Nou vestuari per a la comparsa dels Nans Vells

Les robes s'han fet a partir d'un treball de recerca i investigació; inspirades en la figura dels Miquelets i la Guerra de Successió

28 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:29h
Nans Vells durant una Patum de Lluïment.
Nans Vells durant una Patum de Lluïment. | Pilar Màrquez Ambròs
La comparsa dels Nans Vells estrenarà enguany amb un nou vestuari fet a partir d'un treball de recerca i investigació entorn al significat de les seves robes, inspirades en la figura dels Miquelets i la Guerra de Successió. Així ho ha explicat la regidora de Patum, Mònica Garcia. "L'objectiu de la investigació per part dels membres de la comparsa ha estat per definir com podien actualitzar els vestits, sense perdre'n l'essència", ha afirmat Garcia. 

A més, s'han fet diverses talles dels vestits, ja que els que hi havia ara eren de talla única i això comportava alguns problemes sobretot pel que fa a la llargada que no sempre s'adaptava al ballador. La regidora Garcia ha detallat que la nova vestimenta es presentarà directament quan els Nans Vells surtin enguany per primera vegada a plaça. "Visualment han quedat molt macos, ja els hem vist", ha avançat la regidora. La Patum d'enguany se celebra del dimecres 19 al diumenge 23 de juny. 

El passat mes de gener el Patronat de la Patum va posposar al pròxim mandat el concurs per canviar el vestit dels gegants que s'havia previst inicialment per enguany. 
Arxivat a