Els Castellers de Berga descarreguen el sisè 3 de 7 de la temporada a Vic

Els berguedans continuen fent proves amb el 3 de 6 per sota i el descarreguen per tercer cop

Redacció
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:51h
Actuació dels castellers de Berga a Vic.
Actuació dels castellers de Berga a Vic. | Castellers de Berga
Els berguedans continuen fent proves amb el 3 de 6 per sota i el descarreguen per tercer cop. La Rambla del Carme de Vic va ser l'escenari de la Diada de Primavera dels Sagals d'Osona. La diada va ser molt àgil i, en poc més d’una hora, les 4 colles van haver finalitzat l'actuació. Una diada molt lleugera i atractiva per al públic que veia un castell cada 5 minuts. Els Castellers de Berga van descarregar-hi un 3 de 7, un 3 de 6 aixecat per sota i un 4 de 6 amb agulla.

El 3 de 7 és, de moment, el castell més repetit pels berguedans: de les 7 diades completades fins al moment, només a la Sagrada Família no es va portar a plaça aquest castell. Les proves amb el 3 de 6 aixecat per sota continuen amb la vista posada a aixecar-lo un pis més, algun dia.
 
Els Sagals d’Osona van completar una excel.lent actuació descarregant el primer 3 de 8 de la temporada, el 2 de 7 i el 7 de 7. La Jove de Barcelona va descarregar el 3 de 7, com a millor castell i els Castellers de Caldes van descarregar castells bàsics de 6.
 
Els Castellers de Berga fan una pausa el següent cap de setmana per encarar la recta cap als Quatre Fuets. Divendres 31 de maig, pujaran a assajar a Alp per donar un cop de mà a la Colla Castellera de Cerdanya, de la qual els berguedans són padrins i seran al bateig dels cerdans el proper 29 de juny. Les següents actuacions per als berguedans seran el 9 de juny a la Festa Major de Puig-reig i el 16 de juny, a la Plaça de Sant Pere, a Berga, la Diada dels Quatre Fuets.
Arxivat a