Una llista adscrita al PSC s'imposa a Sant Jaume de Frontanyà, segon municipi més petit de Catalunya

Gisclareny, el poble amb menys habitants del país, tornarà a tenir com a alcalde, Joan Tor (ERC), que era l'únic candidat que es presentava al municipi

26 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:21h
Sant Jaume de Frontanyà.
Sant Jaume de Frontanyà. | Wikicommons / Marc Solé
Compromís per Sant Jaume de Frontanyà - Candidatura de Progrés (CxSJF-CP), una llista adscrita al PSC, s'ha imposat amb 2 regidors al poble, segons han explicat fonts del partit a NacióBerguedà. Sant Jaume de Frontanyà, que vota amb règim de llistes obertes, és el segon municipi més petit de Catalunya. 

Els dos regidors adscrits als socialistes que han sortit escollits com a alcalde i tinent d'alcalde són, respectivament, Manel Anselmo Amador i Nil Anselmo Serres, pare i fill. 

La candidatura adscrita a la CUP, que porta el nom de Sant Jaume de Frontanyà - Alternativa Municipalista (SJF-Amunt), ha obtingut una regidora: Lluïsa Vilalta Pérez. 

Al segon municipi més petit de Catalunya té un total de 25 electors i s'hi presentaven fins a sis candidats: tres vinculats a la CUP, dos al PSC i un ERC. A hores d'ara, el ministeri de l'Interior ha d'oficialitzar els resultats al seu web.  

El poble més petit de Catalunya ja sabia que repetia alcalde

Gisclareny, el poble més petit de Catalunya, tornarà a tenir com a alcalde, Joan Tor. Aquesta serà la seva novena legislatura al capdavant de l'Ajuntament i es presentava per primera vegada amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), després d'haver concorregut amb CiU en anteriors comicis. A Gisclareny, Tor era l'únic candidat que es presentava als comicis. 

 

Joan Tor, alcalde de Gisclareny. Foto: Pilar Màrquez Ambròs