Eleccions Municipals 2019

26-M: NacióBerguedà farà un seguiment especial de la jornada electoral al Berguedà

Podràs consultar els resultats municipi a municipi i veure a l’instant quins són els regidors escollits a cada ajuntament

per Redacció, 26 de maig de 2019 a les 00:00 |
Vots en una urna en unes eleccions municipals | Adrià Costa
Les eleccions municipals ja són aquí. Nacióberguedà, durant tot el diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, seguirà els esdeveniments, especialment a Berga, però també a la resta de municipis del Berguedà.

Ja a primera hora del matí posarem en marxa un Minut a minut per fer el seguiment de l'actualitat nacional que es recollirà des de la taula d'edició de Nació Digital. Durant la jornada electoral informarem dels successos més rellevants al Berguedà a través de les nostres xarxes socials, que ampliarem amb peces i cròniques tan bon punt es coneguin les primeres xifres de participació.


Quan tanquin els col·legis electorals, NacióBerguedà oferirà tota la informació relacionada amb els resultats de les eleccions municipals, comarca a comarca i municipi a municipi, que podreu seguir a l'instant. Enguany, com a novetat i durant l'escrutini, el lector també podrà veure en temps real els regidors que entren a cada ajuntament segons els resultats obtinguts. 

Amb el 100% escrutat, serà moment per l'anàlisi. Durant la nit i al llarg del dilluns, l'equip de NacióBerguedà farà un primera crònica dels resultats que s'hagin produït a les principals poblacions del Berguedà. 

 

Participació