Esquerra Berga clou la campanya defensant ser «la millor llista»

"L'oportunitat me la doneu vosaltres a mi, un ha d'anar davant, però ha de fer el projecte que la gent vol i no un projecte personal", ha afirmat Ramon Camps

24 de maig del 2019
Actualitzat el 25 de maig a les 0:23h
Acte final de campanya d'Esquerra Berga.
Acte final de campanya d'Esquerra Berga. | Cedida
Esquerra Berga ha tancat campanya aquest vespre amb un acte a la plaça Viladomat. L'alcaldable Ramon Camps ha agraït la tasca dels seus companys de llista. Així mateix, Camps ha defensat que la d'ERC ha estat una campanya molt activa en la qual s'han fet moltes activitats. El cap de llista ha elogiat que s'hagi treballat al màxim per configurar un bon programa i per convèncer els berguedans i berguedanes, si bé ha advertit que "la feina important" és la que comença després de les eleccions. "L'oportunitat me la doneu vosaltres a mi, un ha d'anar davant, però ha de fer el projecte que la gent vol i no un projecte personal", ha afirmat Ramon Camps. 

"Som la millor llista encara que alguns pensin que ho són més per tenir més títols al currículum. Això només omple un paper i no fa una persona", ha assegurat el cap de llista. En l'acte, s'ha pogut escoltar un missatge de suport de la secretaria general d'Esquerra, Marta Rovira, des de l'exili de Suïssa.

També hi han intervingut diverses persones de la candidatura. Per exemple, el número 3 de la llista, Marc Pons, ha explicat un cas familiar per exposar com espera que a partir d'ara hi hagi un canvi a la ciutat. Pons ha exposat que va marxar de Berga de jovenet, perquè el seu pare va acabar havent de buscar feina a una altra ciutat. Pons s'ha mostrat fermament convençut que amb el projecte que encapçala Ramon Camps, això no continuarà passant, perquè precisament - ha dit - el que busca el programa és que tothom trobi oportunitats a la ciutat i pugui fer-hi tota la seva vida. 

La número 2 de la candidatura, Dolors Tous, ha valorat molt positivament el fet d'haver aconseguit una llista amb diverses edats i procedències, molt representativa dels veïns i veïnes de Berga. Finalment la número 4, Cristina Vela, ha estat l'encarregada de llegir una carta d'Oriol Junqueras des de la presó. Entre altres, també hi han intervingut els números 5 i 6, Ali Mohamed Amar i Mònica Duran. 
 

Membres de la candidatura durant l'acte final de campanya d'Esquerra Berga. Foto: Cedida

Arxivat a