La gironellenca Paula Font guanya en segon premi APAC de treballs de recerca

L'alumna de l'IES Pere Fontdevila va investigar sobre metodologies d'aprenentatge de l'anglès

Redacció
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:58h

Susanna Viladrich i Paula Font Foto: IES Pere Fontdevila


L'alumna de l'Institut Pere Fontdevila de Gironella Paula Font ha estat la guanyadora del segon premi de l'Associació de Professors d'Anglès de Catalunya APAC-John Mc Dowell, amb el seu treball de recerca sobre el procés d'aprenentatge de les llengües estrangeres, especialment de l'anglès. 

Sota el títol 'Second Language Acquisition Methodology', Font va començar a estudiar els elements que condicionaven l'aprenentatge, sobretot a l'escola. Davant d'això, i segons ha explicat la seva tutora, Susanna Viladrich, es va adonar que li calia conèixer les estratègies i tendències estudiades per conformar-se un coixí teòric. A partir d'aquí, Font va anar adquirint les eines de valoració i va poder passar a la part pràctica. 

Concretament, el treball de l'estudiant de Gironella aprofundeix sobre quins mètodes funcionarien millor en una classe de primària, de manera que va haver d'analitzar quina metodologia s'utilitzava en aquest grup. A partir d'aquí, en va extreure unes conclusions i, amb aquestes, va preparar un conjunt d'activitats basades en els referents teòrics apresos, que va aplicar a l'aula de l'escola pública CEIP Gironella.

Segons Viladrich, el resultat final del treball va ser “molt positiu”, bàsicament perquè Font va poder posar en pràctica els seus coneixements. 
Arxivat a